WARSKAVI TRÄFFFAR VÄNNER
 
"Behind every captain, there's a crew. Sure, some of you are as ugly as a sea cucumber, some of you are closer to being a chair or coat rack than a pirate, and some of you are fish I've just dressed up in a hat..." - En pirat i en film en gång 
 
Det var allt för länge sedan vi sågs senast. Så tänker nog både vi och ni som läser. Vi är otroligt dåliga på att hitta internet och tillgång till tid för att lägga upp mer. Det kommer. Vi ber bara om mer tid. Sedan senast har vi sprungit in i en Svensk båt, Retro Balloon och en norsk båt, Nirvana som vi har seglat och umgåts med mer än vi kanske trodde var möjligt.
 
Just nu ligger vi i Lissabon och lever så gott vi bara kan. Inte nog med att det är en huvudstad så har vi också fått tillgånt till våran första paying crew. Stefan. Tobias pappa. Det är mer än otroligt trevligt att vara fler på båten. Imorgon åker vi vidare mot Sines för att sedan åka mot Lagos. Vi har konstaterat nu med oroligheter i Marocko att vi istället för att åka dit tar det lugnt och skippar det. Tar det som det kommer och rör oss sakta men säkert mot Kanarieöarna.
 
Det har varit otroligt kul för oss alla att få träffa mer folk och få äta bland annat en kräftskiva och ta det lite lugnt för en gångs skull. Det är sällan vi fått uppleva att bara ta det lugnt. Skönt,.
 
Vi vet att vi har varit dåliga med updateringar. Men utöver att vi träffat Nirvana och Retro Balloon är det inte så mycket som har hänt. Mer än att vi har rört oss vidare mot vårat mål. Att komma vidare. Att komma västerut. Att komma över den stora pölen!
 
Utöver det så ligger det nästa 160 nya bilder uppe. Kolla och njut.
 
Puss från Warskavi!!